Excelență în industrie

MAVI este compania din Reghin specializată în motoare diesel de uz industrial, piese de schimb și service, având o lungă tradiție în domeniu, fiind lider de piață. Solicitarea inițială a fost să redesenăm identitatea vizuală dar până la urmă proiectul s-a transformat în schimbarea completă a tuturor materialelor de comunicare, a signalecticii interioare și exterioare, a standardelor de prezentare a showroom-urilor și în general a imaginii globale a companiei.

O echipă Branzas a fost desemnată la început pentru a examina și recomanda managementului MAVI posibilele direcții de modernizare a identității vizuale însă a devenit destul de clar încă de la primele discuții ca este nevoie de o redesenare generală a tuturor manifestărilor brandului. Până la urmă, totul a plecat de la strategia de afaceri a companiei și a planurilor de dezvoltare, transpuse în strategia de brand.

Pentru noi acest proiect a fost o piatră de încercare deoarece, aparent, domeniul industrial nu este foarte ofertant din punct de vedere creativ. Totuși, MAVI a devenit până la urmă unul dintre proiectele noastre favorite la care am lucrat cu foarte multă implicare și plăcere.

MAVI este compania care deține IRUM, singurul producător de tractoare agricole și forestiere din țară.

Detalii
Industrie
Identitate vizuală, aplicații, signalectică, design de interior, materiale de comunicare, standarde de identitate

Alte proiecte

IRUM

IRUM, parte din grupul MAVI este o companie și un brand unice în România. Sunt singurii producători de TAF-uri, tractoare articulate forestiere, [...]

Teraglass

Brieful companiei a fost direct și simplu încă de la bun început: mizăm pe deschidere și transparență, adresabilitate largă, oferte [...]