Trage și face

IRUM, parte din grupul MAVI este o companie și un brand unice în România. Sunt singurii producători de TAF-uri, tractoare articulate forestiere, iar de câțiva ani au devenit și singurul producător autohton de tractoare agricole. Compania produce pentru piața din România dar are un nivel în creștere de comenzi pentru export. Familia care a pus bazele acestui grup a preluat cu mulți ani în urmă o fostă fabrică din Reghin și a repus-o pe harta industrială a țării și Europei, investind în oameni, modernizare și retehnologizare.

Pentru IRUM am desenat o identitate vizuală centrată în jurul unui căluț, un simbol perfect pentru utilajele fiabile și credincioase care nu te lasă la greu. Oamenii s-au bazat din cele mai vechi timpuri pe prietenul și ajutorul lor de nădejde, calul, pentru cele mai grele munci agricole sau forestiere. Așadar, trage și face, esența brandului și sloganul lor totodată, a devenit o alegere firească pentru a descrie într-o singură sintagmă brandul și compania.

Proiectul IRUM a fost unic pentru peisajul companiilor industriale din România care în general nu au creată o imagine concretă, coerentă și omogenă, proprietarii companiei fiind și din acest punct de vedere deschizători de drumuri.

Detalii
Autovehicule industriale
Strategie de brand, concept de brand, proprietate industrială, identitate vizuală, aplicații, standarde de identitate

Alte proiecte

MAVI

MAVI este compania din Reghin specializată în motoare diesel de uz industrial, piese de schimb și service, având o lungă tradiție în domeniu [...]

Elis Pavaje – Identitate vizuală

Elis Pavaje este unul dintre clienții noștri cei mai longevivi. Lucrăm împreună încă din 2003 și suntem mândri că reușim să aducem în fiecare an un plus [...]