Cel mai important maraton montan din România

Locurile la probele de maraton Via Maria Theresia sunt epuizate în primele zile de la deschiderea înscrierii pe listele de participanți! Este o realitate căreia cei de la Asociația Tășuleasa Social trebuie să-i facă față cu brio, să se ridice în fiecare an la ștacheta așteptărilor tot mai ridicate a participanților.

Traseul maratonului – botezat după numele drumului fostei împărătese – se desfășoară în toată splendoarea sa pe vechiul drum de graniță al Imperiului Austro-Ungar în Munții Călimani, probabil cel mai sălbatic și puțin vizitat masiv muntos din țară. Când a fost creat conceptul pentru prima dată, Tășuleasa Social a avut în vedere un dublu-scop, să creeze o competiție sportivă montană de elită, perfect organizată și totodată să facă cunoscuți Munții Călimani, pentru a contribui astfel la creșterea turismului local.

Povestea maratonului anual este frumoasă, lungă și plină de peripeții și întâmplări iar noi suntem foarte bucuroși că am putut participa ca voluntari, atât la crearea identității vizuale a proiectului, comunicare cât și la organizarea acestuia în teren.

Detalii
Non-profit
Identitate vizuală, aplicații, strategie de comunicare

Alte proiecte

Tăşuleasa Social

În anul 2010 Asociația Tășuleasa Social avea deja mulți ani de activitate și multe proiecte interesante și utile pentru comunitate [...]

Școala de Mers pe Munte

Un alt proiect al Tășuleasa Social, unul din cele multe și folositoare, deschizătoare de minți și suflete, Școala de Mers pe Munte [...]