Traseul de pelerinaj care străbate România

Fără doar și poate, Via Transilvanica este proiectul național cu cea mai mare anvergură realizat de o asociație de voluntari. Acesta a atras atenția mass-media, ajutorul autorităților și contribuția financiară sau logistică a unor companii importante din țară, precum și mii de donații individuale, din România și diaspora.

Încă de la bun început am fost atrași de unicitatea proiectului și am participat la nașterea acestuia și, în mod firesc, a urmat ulterior creația identității proiectului, a strategiei de comunicare, a materialelor de comunicare on şi offline.

Bornele kilometrice deja plantate de-a lungul traseului, începând cu Putna și până la Drobeta Turnu Severin, poartă fiecare însemnul portocaliu al „Drumului”, cum mai este denumit cu drag de către membrii echipei și de către voluntarii care au participat la realizarea lui. Încă mai este mult de lucru și de aceea echipa Branzas vă îndeamnă pe fiecare dintre voi să participați cum puteți la finalizarea lui.

Asemănarea cu traseul Camino de Santiago care străbate Spania nu este deloc întâmplătoare. Via Transilvanica va pune România pe harta turismului activ al Europei, fiind cel mai bun facilitator pentru cunoașterea în profunzime și în priză directă a țării noastre, de la nord la sud. Camino de Santiago găzduiește anual sute de mii de călători care străbat Spania, Via Transilvanica deja primește călători care nu mai au răbdare până la finalizarea marcării traseului și pășesc curajos pe drumurile și cărările țării cu ajutorul hărților si ghidurilor puse la dispoziție.

Detalii
Non-profit
Identitate vizuală, aplicații, signalectică, strategie de comunicare

Alte proiecte

Tăşuleasa Social

În anul 2010 Asociația Tășuleasa Social avea deja mulți ani de activitate și multe proiecte interesante și utile pentru comunitate [...]

Ziua Bună!

Un alt proiect al Asociației Tășuleasa Social, Ziua Bună! – Ziua voluntarilor mici adună odată pe an proiectele de mediu ale copiilor de la școlile din mediul rural [...]