Regele berii în România

Începând cu 1995 am fost agenția care a dezvoltat brandul Ursus în toate formele sale de manifestare, până în anul 2006. Am început prin a câștiga pitch-ul pentru noul packaging în fața unei agenții germane. Cei de la Ursus au fost foarte ambițioși și și-au asumat 100% toate eforturile necesare pentru poziția pe care și-o doreau, aceea de a fi brandul de bere cel mai savurat din România.

Putem spune fără modestie că o bună parte din succesul Ursus se datorează echipei noastre care a acționat timp de peste 10 ani ca un departament intern de design și branding al Ursus Breweries. Și astăzi ne este greu să spunem ce anume nu am făcut pentru acest brand în acei ani. Practic, aproape toate proiectele de branding și design au trecut prin filtrul și expertiza designerilor și consultanților Branzas, de la cel mai neînsemnat deschizător de sticle de bere, dozatoarele din baruri, până la studii extinse de packaging, lansări de noi sortimente pe piață sau campanii de comunicare.

Chiar și astăzi avem uneori un fior plăcut când vedem rafturile și frigiderele pline cu sticle de bere Ursus și publicul care savurează în continuare acest brand!

Detalii
Bauturi
Concept de brand, ambalaj, aplicații, design de obiect, design interior și exterior, standarde de identitate

Alte proiecte

Ursus Breweries

Acesta a fost, fără umbră de îndoială, unul dintre cele mai complexe proiect de identitate de corporație realizat de noi. Complexitatea [...]

Elis Pavaje – 2020

Anul 2020 marchează multe puncte de cotitură, inflexiune și dezvoltare pentru Elis Pavaje. Între timp, compania a dezvoltat [...]