Fundația care promovează valorile transilvane

Transilvania Leaders este înainte de toate un forum al celor mai importanți oameni de cultură și de afaceri din Transilvania, care își propune să susțină proiecte locale, regionale și naționale care pun în valoare bogatul trecut istoric al regiunii dar și proiecte de actualitate sau de susținere a unor nevoi stringente și imediate.

Cele șapte cetăți istorice ale Transilvaniei, definitorii pentru istoria acesteia, au fost reprezentate stilizat în identitatea vizuală a fundației, fiind adevărata „fundație” a regiunii. Identitatea vizuală a fost discutată și îndreptată strategic încă de la bun început către o direcție simplă, aproape modestă.

Filozofia fondatorilor și membrilor este mai degrabă orientată către a face, a construi și ajuta, de aceea s-a dorit de la bun început crearea unei identități discrete și funcționale, a unui semn-monogramă simplu de receptat.

Detalii
Non-profit
Identitate vizuală

Alte proiecte

Ursus Breweries

Acesta a fost, fără umbră de îndoială, unul dintre cele mai complexe proiect de identitate de corporație realizat de noi. Complexitatea [...]

Schimbarea La Față

Acest proiect este unul foarte special și neuzual pentru noi, sau pentru o agenţie de branding și design în general. Am fost solicitați de către [..]