Trăiește-ți potențialul.

Recent, am avut plăcerea (pe bune, nu arunc vorbe în vânt) să le povestesc celor din middle și upper managementul #capgeminiengineering (mulțumesc #dankoblicska pentru invitație) despre branding, comunicare și marketing, cu aplicabilitate și în zona de #personalbranding, #employerbranding, #leadership. N-a fost un curs propriu-zis, mai degrabă o introducere în domeniu și explicarea noțiunilor și definițiilor de bază, urmată de o lungă serie de Q&A și discuții punctuale în grupuri mici.

Axa principală a poveștilor mele, a argumentelor și a studiilor de caz discutate a fost pleadoaria pentru autenticitate și trăirea cu adevărat a potențialului personal. În context, foarte intens discutat a fost potențialul de brand de țară al României, încă neexploatat strategic. Concluzia principală a zilei a fost că autenticitatea unui brand sau personală se poate dobândi doar prin asumarea și responsabilitatea deciziilor bazate pe setul de valori proprii.

Pentru mine a fost o experiență realmente deosebită deoarece am găsit oameni atenți și interesați. Mărturisesc, mai vreau asemenea experiențe și auditoriu. Mă face să mă simt util!

În fotografie, un chardonnay CapGemini primit cadou. A fost bine primit!