Cei mai vrednici voluntari din România!

În anul 2010 Asociația Tășuleasa Social avea deja mulți ani de activitate și multe proiecte interesante și utile pentru comunitate duse la bun sfârșit. Vârful Tășuleasa se află exact în spatele campusului asociației, de aici și numele. Membrii și voluntarii au botezat-o scurt și cu drag Tășu iar noi ne-am conformat când am desenat noua lor identitate vizuală.

În acel cerc desenat de mână am reprezentat întreaga lume în care Tășu se desfășoară și pentru care luptă: munții, apele, pădurile. Întreaga activitate a asociației este dedicată educației tinerilor în spiritul protecției mediului și a sustenabilității. Aceștia răspund cu drag fiecărei chemări la voluntariat, fie ca este vorba de împăduriri pe zeci de hectare, fie pentru organizarea proiectelor Camionul de Crăciun, Școala de Mers pe Munte, a maratonului Via Maria Theresia, a Zilei Voluntarilor Mici sau a celui mai recent și de anvergură proiect național, Via Transilvanica.

Tășuleasa Social și celelalte proiecte ale asociației ne-au adus multă bucurie și implicare, echipa Branzas fiind stimulată creativ de energia membrilor și voluntarilor, de unicitatea și anvergura proiectelor derulate. Începând cu 2011 am realizat pentru Tășu și proiectele sale marea majoritate a proiectelor de branding, identitate, design și comunicare.

Detalii
Non-profit
Identitate vizuală, aplicații, signalectică, strategie de comunicare

Alte proiecte

Via Transilvanica

Fără doar și poate, Via Transilvanica este proiectul național cu cea mai mare anvergură realizat de o asociație de voluntari. Acesta a atras atenția [...]

Școala de Mers pe Munte

Un alt proiect al Tășuleasa Social, unul din cele multe și folositoare, deschizătoare de minți și suflete, Școala de Mers pe Munte [...]