O școală a vieții necesară fiecăruia

Un alt proiect al Tășuleasa Social, unul din cele multe și folositoare, deschizătoare de minți și suflete, Școala de Mers pe Munte şi-a propus să-i învețe în fiecare an pe novicii muntelui, indiferent de vârstă, ce înseamnă să pășești pe cărări, să campezi sub stele, să bei apă din izvoare, să gătești la un foc de tabără și, de ce nu, cum să îți legi șireturile la bocanci. Lucruri elementare pe care fiecare ar trebui să le experimenteze.

Din nou, am fost chemați să creăm identitatea și conceptul vizual al proiectului iar unii dintre noi, cei cu experiență, chiar au fost instructori pentru novici. Desenul iconic al celor trei care străbat cărările împreună cu un cățel a rămas bine întipărit în sufletul celor care au încercat pentru prima dată emoțiile și învățămintele Școlii.

Proiectul este susținut de companii importante din România și derulat cu ajutorul ghizilor montani experimentați, a salvamontiștilor și a altor specialiști în supraviețuirea în natură și prim-ajutor.

Detalii
Non-profit
Identitate vizuală, aplicații, strategie de comunicare

Alte proiecte

Tăşuleasa Social

În anul 2010 Asociația Tășuleasa Social avea deja mulți ani de activitate și multe proiecte interesante și utile pentru comunitate [...]

Ziua Bună!

Un alt proiect al Asociației Tășuleasa Social, Ziua Bună! – Ziua voluntarilor mici adună odată pe an proiectele de mediu ale copiilor de la școlile din mediul rural [...]