Experiența generațiilor

Dr. Horațiu Rotar, unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști ai medicinei dentare, și-a dorit foarte mult un însemn, o monogramă, care să marcheze modern planurile sale și viziunea unei familii de profesioniști și dascăli cu tradiție în medicina dentară din Cluj-Napoca și Transilvania.

Semnul desenat de echipa Branzas reprezintă nașterea și creșterea dintr-o sămânță incipientă a unor ramuri viguroase, care la rândul lor produc alte semințe originare din care să crească generațiile următoare.

Clinica Rotar este o echipă de medici specialiști în diferite ramuri ale stomatologiei care au ca scop comun asigurarea unor tratamente de calitate, de complexitate diferită, robuste pe termen lung. Echipa împărtășește filosofia predecesorilor în ceea ce privește valoarea medicală a stomatologiei, parte integrantă a bunăstării umane.

Clinica stomatologică „Rotar” reprezintă a treia generație în șirul de instituții stomatologice private dezvoltate în Cluj-Napoca. Echipa profesională condusă de Prof. Dr. Horațiu Rotar și Dr. Diana Rotar oferă servicii stomatologice personalizate, cu rezultate stabile pe termen lung, a căror scop este o calitate ridicată a vieții.

Detalii
Servicii medicale
Strategie de brand, naming, identitate vizuală, aplicații, standarde de identitate

Alte proiecte

Ursus Specialități

Ursus este, probabil, brandul de bere iconic românesc, regele berii în România, și nu spunem asta doar deoarece am contribuit la lansarea și stabilizarea [..]

Elis Pavaje – Noile Standarde

Clientul nostru pentru care lucrăm de peste 25 de ani, Elis Pavaje, a beneficiat de un proiect extins de analiză, evaluare și redesenare a standardelor de design [...]