Mens sana in corpore sano

Povestea cabinetului ReKineto a început în 1 Octombrie 2020. Emanuel Coman, fondatorul Rekineto, după patru ani de experiență practică a decis că e timpul să deschidă un cabinet de kinetoterapie. Lunile au trecut și pacienții au început să afle de ReKineto și serviciile sale. Astăzi cabinetul are peste 700 de pacienți care le-au trecut pragul și două locații disponibile, în Cluj-Napoca și în Florești.

Rekineto este centrul de recuperare medicală care urmarește mereu ultimele noutăți în materie de medicină fizică, reabilitare și recuperare medicală.

Echipa Branzas a sprijinit eforturile echipei lui Emanuel cu toată paleta extinsă de servicii de branding și design, incluzând consultanță și strategie de brand, naming și identitate vizuală.

Detalii
Kinetoterapie, Recuperare medicală
Logo, Naming, Identitate vizuală

Alte proiecte

Medisprof

Medisprof a inaugurat nu demult primul spital și centru de tratament privat din România pentru bolile cancerului, la Cluj-Napoca [...]

Ronda medical

În relativ scurt timp de la înființare Ronda Medical a devenit într-adevăr standardul în osteosinteză, devenind reprezentantul în România [..]