Brevet de invenție pentru animalele de companie

Purrista este un produs, și sperăm că va deveni un brand, destinat iubitorilor de animale, cei care se îngrijesc de ele zi de zi și se bucură de compania lor. Peleții din rumeguș fin pentru așternutul animalelor de companie, inventat de o mână de oameni inimoși și ingenioși, conține un compus numit zeolit care permite o foarte bună absorbție a lichidelor și mirosurilor, asigurând astfel igiena perfectă a companionilor noștri necuvântători.

Studierea pieței produselor pentru animale de companie, mici și medii, a relevat necesitatea acestui tip de produs absorbant, igienic, care nu permite mirosurile neplăcute să se disperseze. Astfel s-a născut Purrista, unic pe piață prin caracteristicile sale intrinseci.

Echipa Branzas a fost alături de producător încă din primele faze de concepției și testare a produsului, studiind în paralele toate opțiunile din piață, pentru a desena ulterior o strategie de brand relevantă, un nume cu rezonanță și un ambalaj cu o identitate vizuală modernă și cât se poate de simplă, pentru a fi ușor de perceput la raft și adoptat.

Începând de acum, iubitorii de animale de companie au o problemă mai puțin de rezolvat, iar pisicile, hamsterii, papagalii, iepurii sau porcușorii de guineea vor avea un trai mai bun!

Detalii
Igienă animale de companie, produse eco-friendly
Strategie, Naming, Identitate vizuală, Packaging

Alte proiecte

Arcasha

Arcasha este un start-up din Cluj-Napoca care și-a propus să învețe și să educe toate categoriile de vârstă în spiritul dobândirii manualității [...]

Povestea

Un grup de oameni inimoși strânși în jurul Transilvania College și-au dorit foarte mult să contribuie cu experiența lor acumulată [...]