Punem frână sau accelerăm?

Este timpul să alegem. Păstrăm un status quo (care nu este un status quo, apropo) sau continuăm? Te ascunzi în gaura ta sau mergi la vânătoare? Eu aleg să accelerez până la capăt.

M-am născut în 1971 și am trăit sub o dictatură comunistă până în 1990. Fără lumină în casă, fără televizor, fără mâncare, fără haine, fără muzică, fără cafea. Nimic. Doar cărți și muzică (unele dintre ele de contrabandă) și reziliență.

Am avut ghinionul să fiu recrutat în armată în 1989 și să trăiesc pe parcursul așa-numitei revoluții române. Am dormit în șanțuri, la grade cu minus, timp de luni întregi. Am văzut oameni murind și am auzit gloanțe fluierând pe lângă urechile mele.

Am depășit criza economică și inflația din țara mea până la începutul anului 2000. În acest timp am construit o familie, o afacere și o casă.

Cred că am avut în jur de 5 ani de prosperitate și liniște reală până în 2008-2009, când a izbucnit din nou criza. Acum ne confruntăm cu o altă criză.

Alegem să capitulăm? Eu nu. Și nici oamenii pe care îi cunosc.

Cred că acum este momentul potrivit pentru noile afaceri și startup-uri inteligente și utile. Îi vom ajuta și pe clienții noștri tradiționali. Chiar și ei trebuie să își reorganizeze echipele, modul în care fac business, produsele sau serviciile lor.

Designul este ambasadorul tăcut al produsului, serviciului sau brandului vostru. Designul este o stare de spirit, nu un alt serviciu furnizat de la 9 la 5.