Pachet pre-stabilit de branding punct com

Ei bine, pe scurt, aceasta e povestea. După o serie de întâlniri cu fondatori de start-up-uri, antreprenori și oameni care fac lucrurile să se miște, aproape de fiecare dată am primit aceeași întrebare. Astfel am decis să zic în mod public, clar și răspicat: NU.

Care era întrebarea?

”Aveți un pachet standard de branding pentru start-up-uri?” De exemplu: logo, obiecte de papetărie personalizate, prezentare și website. Sau doar câteva dintre acestea.

După cum am zis mai sus, răspunsul meu a fost, normal, NU. Nu există o rețetă standard pentru start-up-uri, cum nu exista nici pentru brand-uri deja existente sau companii. Cheia succesului stă în specificitate și unicitate. Pe lângă multe altele, desigur.

Brandingul este un serviciu profesional specializat și personalizat în care sunt implicați consultanți, strategi și designeri, precum și specialiști în implementare, care vin cu soluții ce sunt adaptate specificului fiecărui business, piață, poziționare, valori, atribute, cultură organizațională, șamd. În cadrul agenției noastre avem consultanți și designeri, care sunt dedicați situației/brand-ului/business-ului tău SPECIFIC. Și facem asta din ’94.

O ultimă chestie, care poate va fi de ajutor pentru oamenii din start-up-uri. Investiți în unicitatea voastră de la bun început. O idee fantastică de business va eșua cel mai probabil (istoria se tot repetă) dacă aceasta nu va fi poziționată, promovată și/sau comunicată cum trebuie.