Modern, primitor, organic

Cea mai nouă facilitate hotelieră din Cluj-Napoca s-a deschis în cursul anului 2022, Aparthotel Nox. Proprietarul investiției s-a orientat către o construcție modernă, în ton cu formele și limbajul vizual al secolul XXI dar cu foarte multe inserții de elemente organice, naturale. Sarcina noastră a fost să desenăm identitatea vizuală a hotelului care să reprezinte cât se poate de bine esența brandului dorit de către proprietar: modern, primitor, viu, dar totodată având o notă clasică și organică.

Versiunile desenate de echipa noastră de designeri au fost multiple, fiecare dintre ele încercând să reprezinte cât se poate de mult din esența dorită a unui potențial viitor brand reprezentativ al Clujului.

În cele din urmă a fost selectată o versiune foarte apropiată de direcția clasică și organică, care apoi a fost declinată în toate formele de manifestare necesare, de la cele arhitecturale de exterior și interior până la materialele de prezentare și comunicare.

A fost și este întotdeauna o placere să bem o cafea foarte bună la Nox, într-un ambient extrem de plăcut, discret dar și foarte viu totodată.

Detalii
HoReCa
Identitate vizuală, birotică, website design, standarde de identitate

Alte proiecte

Hotel Meridian

Industria ospitalității din Cluj s-a îmbogățit acum câțiva ani cu un nou boutique hotel, Meridian, reconstruit aproape de la zero [...]

Hello Hotels

Urmare a colaborării noastre cu rețeaua Continental, proprietarii acestuia au decis să ne încredințeze crearea identității vizuale a noului lanț de hoteluri [..]