Noul website Branzas – Deschidem larg porțile

Noul nostru website este „sus”, la aceeași adresă www.branzas.ro, realizat de către The Adgency care a făcut o treabă foarte bună, drept pentru care aducem mulțumiri echipei conduse de Richard Nita. Mulțumirile mele personale sunt adresate și lui Iuliu Duma – Senior Designer care a lucrat în echipă cu Katia Macovei – Junior Designer, împreună cu echipa de implementare.

Conceptul și designul aparține echipei Branzas, iar implementarea și know-how-ul tehnic plus multe sfaturi bune sunt meritul The Adgency.

Ceea ce vor experimenta de acum încolo vizitatorii noștri va fi un website simplu de o pagină pe care se vor schimba mereu imaginile, mesajele sau chiar filmele în funcție de evenimentele, zilele proiectele, realizările sau noutățile noastre. Noul nostru website va afișa în permanență doar 5 link-uri: către pagina noastră de Facebook pentru ultimele noutăți, către Twitter, către „biblioteca” noastră de documente de pe Issuu, datele de contact și către blogul meu, care doar în parte este al meu, reflectând de cele mai multe ori proiectele sau opiniile agenției.

Am ales această soluție de prezentare publică deoarece credem că astfel putem oferi celor ce ne vizitează o experiență completă a ceea ce înseamnă Branzas. Este ca și cum am deschide larg porțile „casei” noastre invitând pe orice dorește să intre în bucătărie, bibliotecă, în living-room sau chiar în depozitul cu amintiri, pentru studiu, lectură, acces la resurse, documente, opinii, păreri, noutăți și în general la a constata sub toate aspectele și nuanțele ce înseamnă experiența, opiniile și munca noastră, trecută, prezentă și viitoare.

Conceptul nostru a pornit de la ideea de a împărtăși experiențele și know-how-ul nostru adunat pe parcursul a 19 ani, mii de ore de lucru, sute de branduri și companii consiliate și tone de documentație și proiecte realizate. Un asemenea demers, am constatat noi, nu putea fi realizat decât deschizând larg porțile tuturor celor care doresc să intre, să citească sau să învețe. Structura și layout-ul website-ului a trecut prin multe forme succesive ajungând până la urmă la cea actuală, simplă, o interfață, o poartă deschisă către noi. Nu în ultimul rând, ideea de acces total ne-a condus în mod logic la implementarea website-ului astfel încât să poată fi vizualizat optim de pe orice platforma software sau hardware.

Așadar, toată lumea este binevenită la noi acasă, în spațiile noastre virtuale care conțin realitățile noastre tangibile. Noul nostru website este o poartă deschisă și o mână întinsă tuturor.