Ferestre transparente

Cu mulți ani în urmă, la începutul anilor 2000, am avut ocazia sa dezvoltăm pentru Microsoft România un concept unitar de obiecte-cadou în serie foarte limitată destinate clienților și partenerilor importanți. Am extras din arhiva noastră câteva imagini din acele timpuri, atât schițe din procesul de creație cât și ale obiectelor finale realizate.

Cele mai importante și bine primite au fost setul de obiecte pentru birou: o secțiune dintr-o fereastră și un recipient pentru instrumente de scris realizate din vitralii colorate din sticlă semitransparentă, executate conform tehnologiei originale a vitraliilor care utilizează sticla colorată în masă și anumite metale maleabile pentru nervuri, păstrată doar de câțiva artiști pricepuți.

Calendarul de perete de dimensiuni mari a fost o completare firească a acestui set de obiecte și a subliniat încă o data conceptul ferestrelor Microsoft.

Detalii
Tehnologia informației
Design de obiect, producție

Alte proiecte

Arhimar – Identitate vizuală

Când am fost contactați de Arhimar pentru a redesena complet identitatea vizuală, compania era deja cel mai important birou [...]

Zi-le de Cluj!

Primăria orașului nostru ne-a încredințat proiectul creării identității și conceptului zilelor orașului încă de la prima ediție. Am optat imediat pentru o formulă grafică [..]