Profesioniștii medicinei

Medisprof a inaugurat nu demult primul spital și centru de tratament privat din România pentru bolile cancerului, la Cluj-Napoca. Chiar dacă domeniul este unul foarte serios și extrem de profesionist, am încercat să aducem o notă de bucurie și culoare prin identitatea vizuală creată.

Proiectul s-a desfășurat în mai multe etape, prima fiind cea de găsire a unui logo potrivit pentru cel mai modern centru de tratament din țară. Am utilizat inițiala „M” împărțită în multe secțiuni colorate nesimetrice pentru a sublinia într-un mod cât se poate de prietenos suma multiplelor competențe interne ale medicilor și personalului specialist.

A doua etapă a fost crearea aplicațiilor de identitate și a unei experiențe pozitive și complete a pacienților începând din exteriorul spitalului cât și la interior. Pentru aceasta, o atenție aparte a fost acordată sistemelor interne de informare, recepției și circuitelor interioare.

Cea de a treia etapă a fost alocată creării standardelor de design și manualului de identitate vizuală.

Detalii
Servicii medicale
Identitate vizuală, aplicații, signalectică, standarde de identitate

Alte proiecte

Povestea

Un grup de oameni inimoși strânși în jurul Transilvania College și-au dorit foarte mult să contribuie cu experiența lor acumulată [...]

Unicorn

Un grup de organizații non-profit s-au strâns în jurul celor de la BitDefender, liderul global în securitate cibernetică, pentru a pune [..]