O prezență vioaie și apetisantă

Vizitatorii food-courturilor din mall-uri sunt demult obișnuiți cu prezența Lunchbox, un serviciu rapid creat după o rețetă proprie pentru cei care își doresc un prânz sau o cină gata preparate dar o hrană cu dichis. Preparatele Lunchbox sunt cu totul diferite față de cele obișnuite ale competiției, brandul insistând pe o combinație de rețete de mâncăruri ca acasă și internaționale, utilizând ingrediente proaspete și naturale.

Identitatea Lunchbox se prezintă unitar dar este compusă dintr-o varietate de elemente, unele dintre desenate manual, o combinație unică de forme diverse sub o umbrelă portocalie și verde proaspăt. Toată gama de culori din ingredientele naturale este prezentă în comunicare Lunchbox, creată pe baza unei strategii de comunicare care insistă pe hrană bună, ingrediente naturale, servire rapidă și cu zâmbetul pe buze.

Pentru Lunchbox am desenat totul, de la fiecare literă în parte până la regulile de design pentru ambientul în care își desfășoară activitatea. Nu am uitat nici uniformele sau ecusoanele angajaților!

Detalii
Alimentație publică
Identitate vizuală, aplicații, design interior, materiale de comunicare, standarde de identitate

Alte proiecte

IRUM

IRUM, parte din grupul MAVI este o companie și un brand unice în România. Sunt singurii producători de TAF-uri, tractoare articulate forestiere, [...]

Gălbenel

Pe oamenii ambițioși îi recunoști după dăruirea și pasiunea cu care își urmează visul. Gălbenel a devenit în foarte scurt timp o fermă [...]