Lilu lilu, crocodilu`

Inițial am glumit, apoi, parcă toată echipa a avut un moment de iluminare. De undeva a răsărit trilul iar apoi a apărut simplu, Lilu. Coincidența face ca Lilla, senior designer în acest proiect, să fie alintată de noi tot Lilu. Așa că nici nu mai știm de fapt de unde provine numele Lilu!

Mai apoi am trecut la treabă. Am început cu schiţele, după care am triat ideile care promiteau, iar la sfârşit am trimis propunerile noastre clientului care a ales varianta cel mai puţin înnorată (doar cu trei norişori cool).

Lilu s-a transformat astfel într-o gamă completă de produse fine din hârtie iar imaginea cu pachețelul de șervețele ieșind din poșetă… dar deja era să dăm prea mult din casă!

Brandul Lilu a beneficiat din partea noastră, la modul serios, de toate serviciile de analiză, strategie și design, chiar dacă ne-am distrat grozav împreună cu clientul nostru desenând triluri printre norișori!

Detalii
Produse de igienă
Concept de brand, ambalaj, standarde de identitate

Alte proiecte

Krokantzy

Krokantzy sunt un produs al căror nume și ambalaj spun totul, direct, fără ascunzișuri sau volute vizuale sau lingvistice. Krokantzy sunt [..]

Oups!

Oups! Poate să însemne ce vrei tu! Îți atrage atenția imediat, te intrigă, vrei să vezi despre ce e vorba și sfârșești prin a gusta pufuleți aromați și popcorn [..]