O văcuță veselă

Verde pur, albastru intens, flori de câmp, lapte curat! Natura la superlativ, acolo unde zburdă o văcuță veselă. Lactate Harghita ne-au încredințat de fapt două proiecte: identitatea vizuală a companiei și brandul de produse lactate, sub același nume.

Vă aduceți aminte de bidonașul din metal cu două mânere folosit de bunicii de la țară pentru lapte? O imagine iconică, cunoscută de aproape toată lumea. Ne-am spus, de ce nu, hai să explorăm această direcție creativă simplă și directă cu un mare potențial de recunoaștere. Așa a luat naștere identitatea companiei, prezentă apoi pe toate produsele, alături de văcuța zburdalnică.

Proiectul complet a cuprins identitatea companiei, identitatea și designul ambalajelor, ilustrații, aplicații și materiale de comunicare, manualul de standarde de design.

Detalii
Produse lactate
Concept de brand, ambalaj, identitate vizuală, aplicații, strategie de comunicare, standarde de identitate

Alte proiecte

Covalact De Ţară

Ce poate fi mai plăcut decât să lucrezi pentru un brand de lactate? Totul te inspiră: puritatea naturii, curgerea molcomă a laptelui [...]

Rontzy

Rontzy a fost un concept de brand destinat tinerilor și copiilor. De la bun început am căutat să desenăm un personaj simpatic și direct care să ilustreze [..]