Gustoși și diferiți

După cum se poate vedea, am explorat foarte multe rute creative extrem de diverse pentru a găsi acel „quelque chose” care să definească și să individualizeze o gamă de snacks-uri și chips-uri într-o piață extrem de aglomerată și competitivă. Clientul nostru a fost foarte receptiv la explorările noastre iar versiunea finală aleasă a rezultat după multe săptămâni de căutări și variante desenate.

Krokantzy sunt un produs al căror nume și ambalaj spun totul, direct, fără ascunzișuri sau volute vizuale sau lingvistice. Krokantzy sunt diferiți, sunt veseli pentru oameni veseli și sunt din porumb, fiind de fapt o varietate de tortilla chips, mult mai sănătoși și naturali decât produsele marii majorități a competitorilor.

Munca de explorare creativă, schițele, prezentările și ședințele foto au fost o adevărată distracție pentru toată lumea implicată: designerii, clienții dar și modelele care ne-au împrumutat expresiile lor imortalizate pe ambalaje.

Detalii
Snacks
Concept de brand, ambalaj, standarde de identitate

Alte proiecte

Lilu

Inițial am glumit, apoi, parcă toată echipa a avut un moment de iluminare. De undeva a răsărit trilul iar apoi a apărut simplu, Lilu [...]

AquaVia

Undeva în județul Cluj câțiva oameni întreprinzători şi cu mult curaj au descoperit un izvor unic cu o apă foarte specială, extrem de pură [...]