Micul lanț prietenos de hoteluri

Urmare a colaborării noastre cu rețeaua Continental, proprietarii acestuia au decis să ne încredințeze crearea identității vizuale a noului lanț de hoteluri pentru tineret, cu preturi accesibile. Așa a luat naștere Hello, un salut direct, prietenos, o invitație la confort pentru călătorul foarte atent cu bugetul său.

Palma deschisă întinsă în semn de salut a acestor hoteluri – stilizată grafic – a fost alegerea firească, împreună cu numele. Identitatea vizuală a fost gândită astfel încât să fie cât se poate de vizibilă și citeață de la bun început, simplă și directă, utilizând culoarea roșie în formele principale de manifestare vizuală.

Tipologia și desenul literelor utilizate desenate liber subliniază încă o dată caracterul viu, prietenos și ușor de abordat iar orientarea literelor și dinamica lor sugerează tinerețe și vioiciune.

Detalii
Feb 14, 2020
Node Creative
Web Development

Alte proiecte

RMB – 30 De Ani

RMB Interauto, unul din principalii reprezentanți Mercedes-Benz, primul de acest fel înființat în România, au împlinit 30 de ani [...]

Elis Pavaje – Noile Standarde

Clientul nostru pentru care lucrăm de peste 25 de ani, Elis Pavaje, a beneficiat de un proiect extins de analiză, evaluare și redesenare a standardelor de design [...]