Un grill pentru fiecare

Grill Expert este liderul pieței din industria grătarelor în România, având în portofoliu mii de produse de la peste 12 mărci premium din întreaga lume și oferă cea mai completă gamă de produse pentru gătitul exterior. Prin prezența sa online și offline Grill Expert are obiectivul de a fi accesibil în toată România.

Showroom-ul Grill Expert, localizat în Cluj-Napoca în mijlocul Transilvaniei, oferă o experiență unică și o viziune modernă asupra gătitului sănătos exterior, un domeniu în plină expansiune pe tot mapamondul, fiind cel mai mare și mai complet showroom de specialitate din România.

Prietenii noștri experți în grill-uri ne-au cerut să redesenăm și să modernizăm vechea identitate vizuală ținând cont de elementele definitorii care constituie arhitectura brandului și să încercăm astfel să transmitem mai departe clienților lor pasiunea, experiența și cunoștințele despre gătitul în aer liber.

În ideile noastre de studiu accentul a fost pus pe simplificarea și modernizarea semnului grafic al grill-ului și respectarea relației grafice și a proporțiilor în raport cu numele brandului. Structura curbată a numelui de brand a rămas aceeași iar setul de litere alese au rămas în zona sans-serif bold, la fel ca și în vechea identitate vizuală, însă riguros aliniate cu limbajul vizual al semnului grafic. De asemenea, gama cromatică a rămas aceeași, roșu și negru, culori reprezentative pentru cărbuni, foc, preparate rumenite, cu un ușor accent portocaliu în gradient pentru a sublinia și mai mult dogoarea focului.

Versiunea finală propusă prietenilor noștri a fost mai departe verificată pentru a funcționa atât în mediul online cât și offline, asigurându-ne că are contrastul și vizibilitatea optime.

Detalii
Comerț și distribuție
Identitate vizuală

Alte proiecte

Ursus

Începând cu 1995 am fost agenția care a dezvoltat brandul Ursus în toate formele sale de manifestare, până în anul 2006. Am început [...]

Vinca

Crama Carastelec din zona Crișanei ne-a solicitat să participăm la un exercițiu de branding și design pentru identitatea vizuală [..]