O nouă gamă de cosmetice de la Farmec

Bine-cunoscutul producător de cosmetice Farmec, având o lungă tradiție în acest domeniu în România, ne-a încredințat dezvoltarea unui concept de produse cosmetice pentru machiaj în gama Gerovital, o gamă cu rezonanță dar accesibilă oricărui buzunar feminin.

Am început prin a desena un ambalaj-pilot care apoi să poată fi replicat și adaptat întregii game de produse de machiaj. Obstacolele au fost interesant de depășit, fiind date în special de natura diferită a materialelor utilizate la fiecare produs specific în parte, de aici și unele dificultăți pentru a adapta designul astfel încât toată gama de produse să se prezinte unitar.

A fost aleasă o combinație cromatică simplă și vizibilă, o nuanță de auriu stins și negru intens, și un design al numelui Beauty supradimensionat, poziționat pe verticală pentru a maximiza vizualizarea acestuia. Sarcina designerilor Branzas a fost dublu dificilă și datorită dimensiunilor reduse ale ambalajelor, fiecare centimetru pătrat fiind utilizat la maximum însă echilibrat și elegant, pentru a susține impresia generală asupra brandului Gerovital.

Detalii
Cosmetice
Concept de brand, ambalaj, standarde de identitate

Alte proiecte

La Salina

Chiar dacă acest proiect amplu nu a fost implementat a fost unul dintre cele mai solicitante din punct de vedere strategic și creativ [..]