Ouă nou-nouțe

Pe oamenii ambițioși îi recunoști după dăruirea și pasiunea cu care își urmează visul. Gălbenel a devenit în foarte scurt timp o fermă de găini ouătoare construită de la firul ierbii, modernă, nou-nouță. Așa am ajuns să botezăm ouăle produse de Gălbenel ouă nou-nouțe, suprapunând această semnificație peste prospețimea lor.

Oul Gălbenel desenează o întreagă lume în logo-ul său: flori proaspete de câmp și miezul hrănitor galben-portocaliu. Iar numele, desigur, s-a inspirat din culoarea atât de familiară celor care știu cum să recunoască un ou de calitate.

Întregul proiect a pornit de la strategia de brand, a continuat cu numele şi descriptorul iar mai apoi cu desenarea identității vizuale, a flotei de transport, aplicațiile și materialele de comunicare și manualul de standarde de design și brand.

Detalii
Ouă
Strategie de brand, concept de brand, ambalaj, identitate vizuală, aplicații, standarde de identitate

Alte proiecte

Ave

Acest proiect, realizat cu câțiva ani în urmă, a încercat să surprindă bogăția și culorile naturii într-un singur semn, destinat să reprezinte [...]

Vinca

Crama Carastelec din zona Crișanei ne-a solicitat să participăm la un exercițiu de branding și design pentru identitatea vizuală [..]