Actualizarea standardelor de design

Clientul nostru pentru care lucrăm de peste 25 de ani, Elis Pavaje, a beneficiat de un proiect extins de analiză, evaluare și redesenare a standardelor de design pentru identitatea vizuală a brandului. Proiectul s-a materializat într-un nou manual de standarde, extins pentru toate formele de manifestare ale brandului.

Elis Pavaje este liderul național în domeniul pavajelor rezidențiale și industriale, a prefabricatelor din beton și al proiectelor complexe de infrastructură realizate cu ajutorul produselor sale. Compania este clientul nostru încă de la începuturile sale, identitatea sa vizuală fiind desenată de noi. Logo-ul, construcția acestuia și schema cromatică – ADN-ul brandului – au rămas neschimbate însă contextul vizual și stilul grafic au fost îmbunătățite succesiv an de an pentru a face față schimbărilor din piață și complexității comunicării brandului.

Noul manual de standarde de identitate acoperă toate normele de utilizare a identității vizuale, până la cele mai mici și aparent nesemnificative detalii, astfel încât să raspundă tuturor provocărilor de design și comunicare.

Ca întotdeauna când desenăm o identitate vizuală și un manual de standarde, facem tot posibilul pentru ca rezultatul final să asigure consistența, omogenitatea si armonizarea în toate formele de manifestare ale brandului.

Detalii
Produse din beton vibropresat
Standarde de identitate, identitate vizuală, expresia brandului, birotică, signalectică, comunicare.

Alte proiecte

Hotel Meridian

Industria ospitalității din Cluj s-a îmbogățit acum câțiva ani cu un nou boutique hotel, Meridian, reconstruit aproape de la zero [...]

Hello Hotels

Urmare a colaborării noastre cu rețeaua Continental, proprietarii acestuia au decis să ne încredințeze crearea identității vizuale a noului lanț de hoteluri [..]