Totul se leagă

Elis Pavaje este unul dintre clienții noștri cei mai longevivi. Lucrăm împreună încă din 2003 și suntem mândri că reușim să aducem în fiecare an un plus de valoare companiei. Odată cu creșterea și dezvoltarea solidă a companiei identitatea vizuală creată de noi pentru prima dată a trecut prin două revizuiri și modernizări substanțiale.

Numele Elis este o prescurtare a numelui fondatorului companiei, un adevărat pater familae care a avut viziunea utilității pavajelor încă de la începutul anilor `90. De la bun început am vizualizat în caietul nostru de studiu o combinație cromatică galben-negru, aceasta fiind una dintre cele mai vizibile și contrastante dintre toate combinațiile cromatice. În psihologia culorii alăturarea galben-negru ridică întotdeauna un semn de exclamare, stârnind curiozitatea. De exemplu, toate utilajele aflate în mișcare folosesc dominanta galbenă cu elemente de negru, tocmai pentru a atrage atenția.

Logo-ul și întreaga identitate vizuală au fost construite perfect geometric pentru a sublinia natura exactă a produselor cât și perfecțiunea spre care tinde Elis Pavaje în tot ceea ce face. Pentru a susține constant brandul Elis, managementul ne-a încredințat în fiecare an toate proiectele de design, branding, conceptele evenimentelor și consultanța strategică de branding și comunicare. Uneori, în momente-cheie, am participat și la consultările pentru modelarea proceselor de dezvoltare sau vânzări.

Elis Pavaje face parte din categoria aproape unică a acelor companii românești care au investit continuu și au integrat complet în managementul zilnic și strategic procesele de design și branding intuind că acestea contribuie decisiv la realizarea viziunii pe termen lung.

Detalii
Produse din beton vibropresat
Identitate vizuală, aplicații, standarde de identitate

Alte proiecte

Elis Pavaje – Catalogul de produse

Deja tradițional de peste 15 ani, catalogul de produse depășește 150 de pagini și este o lucrare complexă care înghite în fiecare an multe săptămâni de muncă [..]

Elis Pavaje – Idei din beton

Adevărul este că Elis Pavaje ne-a permis să ne jucăm uneori cu produsele lor. Dar cu ce efect! Prima dată am schițat cu creionul câteva [..]