Rotund și colorat

Anul 2020 marchează multe puncte de cotitură, inflexiune și dezvoltare pentru Elis Pavaje. Între timp, compania a dezvoltat patru fabrici în România, distribuie o parte din produse peste graniță și integrează în tot procesul de producție balastiere, cariere de piatră și capacități de montaj și implementare completă a proiectelor urbanistice și de infrastructură.

Împreună cu managementul am decis că este momentul perfect să sărbătorim festiv această frumoasă și organică dezvoltare și am creat și implementat un concept viu, vesel, rotund și colorat de comunicare în principalele materiale promoționale și de vânzări. Conceptul și materialele au fost bine primite de către partenerii și clienții companiei.

Seria de ilustrații vectoriale se folosește de suportul unor imagini iconice, bine-cunoscute și ușor de memorat, vesele, preluate în principal din natură, pentru a construi cu ajutorul feluritelor tipologii de produse din portofoliul companiei sugestii vizuale puternice.

Detalii
Produse din beton vibropresat
Concept și materiale de comunicare

Alte proiecte

Cadoul Elis Pavaje

Ziua firmei, eveniment anual prin care compania celebra trecerea cu succes a unui nou an alături de toată echipa Elis Pavaje [...]

Elis Pavaje – Identitate vizuală

Elis Pavaje este unul dintre clienții noștri cei mai longevivi. Lucrăm împreună încă din 2003 și suntem mândri că reușim să aducem în fiecare an un plus [...]