Reașezarea hotelurilor Continental în locul meritat

Eforturile de modernizare ale rețelei Continental din România, fratele mai mare a hotelurilor Hello, au culminat cu redesenarea identității vizuale și crearea pe baza acesteia a sub-brandului Forum.

Partea cea mai laborioasă a proiectului a fost crearea unei identități vizuale care să preia elemente vitale din trecutul brandului însă într-o nouă formulă, simplificată și modernizată, pentru a asigura continuitatea percepției publicului și a demonstra și în acest fel eforturile de modernizare.

A doua parte a fost un veritabil maraton și o cursă cu obstacole totodată – creative dar și tehnice – pentru a redesena fiecare obiect de comunicare și amănunt vizual prezent în lanțul hotelier, începând cu parcarea, signalectica exterioară, mergând până la tăblițele indicatoare și cifrele utilizate pe ușile camerelor. Astfel, am reușit să creăm o experiență unitară a călătorului indiferent de locația din țară vizitată. Clientul nostru a beneficiat de un manual complet de aplicații și standarde de brand și design.

Detalii
Feb 14, 2020
Node Creative
Web Development

Alte proiecte

Ursus Specialități

Ursus este, probabil, brandul de bere iconic românesc, regele berii în România, și nu spunem asta doar deoarece am contribuit la lansarea și stabilizarea [..]

Rotar

Dr. Horațiu Rotar, unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști ai medicinei dentare, și-a dorit foarte mult un însemn, o monogramă, care să marcheze [...]