Idei de la Cluj, pentru Cluj

Am muncit mult pentru acest concurs, nu doar din respect pentru oraşul nostru ci pentru că aşa suntem obişnuiţi să tratăm oricare proiect în care ne implicăm. Intensitatea cu care ne-am implicat, multitudinea ideilor convenţionale şi neconvenţionale pe care am avut oportunitatea să le explorăm şi nu în ultimul rând simpla plăcere a unui exerciţiu riguros de design strategic au compensat pe deplin faptul că nu am ajuns între finalişti.

Suntem în continuare mulţumiţi şi mândri de rezultatul final al proiectului propus orașului nostru. Esenţa acestuia se poate vedea aici, studiul de caz fiind disponibil pentru download.

La acest proiect a participat întreaga echipă Branzas timp de câteva luni bune. Am lucrat ca la carte, pe baza unui brief bine structurat: research, documentare, analiză, design, selecție, re-design şi concluzii. Am citit şi recitit istoria oraşului, am parcurs analize sociologice, economice şi statistice, am explorat aproape toate aspectele esenţiale legate de Cluj-Napoca, județele limitrofe și studii de caz din Europa. Documentarea a stat la baza tuturor deciziilor şi nuanţelor legate de propunerile noastre de design. Intern, am avut o mulţime de dezbateri strategice şi creative, care s-au dovedit a fi foarte productive.

Detalii
Concurs
City branding
Propuneri de identitate vizuală

Alte proiecte

Zi-le de Cluj!

Primăria orașului nostru ne-a încredințat proiectul creării identității și conceptului zilelor orașului încă de la prima ediție. Am optat imediat pentru o formulă grafică [..]

Bistrița-Năsăud

Dezvoltarea turismului în direcția definită în strategia de brand turistic poate fi o locomotivă pentru dezvoltarea economică a județului [..]