Căutăm writer. Adică scriitor.

După cum scrie și în titlu, la Branzas căutăm cel puțin un colaborator, writer. Nu copywriter. Nu căutăm un scriitor de copy și slogane, ci unul care scrie articole și analize, studii de caz sau editoriale. Content, cum ar veni. Cu drag, primim un mesaj de la voi pe adresa firmei sau a mea personală cu exemple de scriitura din zona de business, marketing sau social.
Mulțumim anticipat.

Update.
Mulțumim pentru aplicații. Mai ținem pozitia deschisă până în 15 martie.
Câteva completări despre natura colaborării:
1. Căutăm colaboratori externi, nu este un full time job. Nu încă.
2. Articolele, analizele, studiile de caz sau editorialele care vor urma să fie scrise se referă la companii, produse și servicii, noutăți, analize comparative, studii de caz axate pe beneficii, explicații detaliate despre respectivele companii/ produse/ servicii, corporate profiles etc. Este vorba despre content real care necesită informare și documentare și o scriitură firească. Nu vrem limbă de lemn, nicio abordare lapidară 🙂 Și mai vrem și un mic „touch of flavor” ca cititorii să aprecieze atât conținutul, cât și scriitura, să le facă plăcere să citească și să mai vrea.
3. Companiile/ produsele/ serviciile despre care veți scrie nu sunt din categoria „sensibile”, radioactive, explozibile sau modificate genetic!