În semn de apreciere

Ziua firmei, eveniment anual prin care compania celebra trecerea cu succes a unui nou an alături de toată echipa Elis Pavaje, nu a mai fost posibilă datorită restricţiilor impuse de distanţarea socială din 2020. Un an greu, care ne-a învăţat să realizăm că doar împreună reuşim să învingem situaţiile dificile, că echipele formate organic în timp îşi pot menţine sănătatea în ciuda oricăror obstacole.

Un vin special din zona Sebeşului a fost ales ca mic semn de recunoştinţă pentru efortul depus de fiecare angajat Elis Pavaje. În sarcina noastră a revenit crearea conceptului şi a etichetei vinului. Am propus două variante, una care să celebreze direct munca fizică şi alta care să transmită un mesaj pozitiv tuturor celor implicaţi.

A fost aleasă cea de-a doua variantă, prin care se trimite un strop de speranţă, de bine, de culoare către întreaga echipă Elis Pavaje. Până la urmă totul se leagă când suntem împreună!

Detalii
Produse din beton vibropresat
Concept-cadou

Alte proiecte

Elis Pavaje – Catalogul de produse

Deja tradițional de peste 15 ani, catalogul de produse depășește 150 de pagini și este o lucrare complexă care înghite în fiecare an multe săptămâni de muncă [..]

Elis Pavaje – 2020

Anul 2020 marchează multe puncte de cotitură, inflexiune și dezvoltare pentru Elis Pavaje. Între timp, compania a dezvoltat [...]