Branzas – 17 ani

În 27 septembrie Branzas a împlinit 17 ani de la înființare. Pentru mine personal și pentru noi înseamnă mult, din punct de vedere al experienței acumulate, a diversității proiectelor derulate, a succeselor repurtate de brandurile pentru care am lucrat, cât și a oamenilor frumoși cu care am lucrat, atât colegi cât și clienți.

Am început prin a fi o agenție one-man-show câștigând pitch-ul de rebranding al Ursus în 1996 în fața unei agenții germane. A fost un proiect pentru care am lucrat enorm, am visat enorm și m-am bucurat enorm când am fost anunțat că sunt câștigătorul proiectului, urmare a unei cercetări de piață realizate la nivel național de către Gallup. Apoi, an de an, am adăugat clienți în portofoliu, prieteni, colegi, multe ore de muncă, experiență și multe satisfacții.

Am fost întrebat de nenumărate ori de ce am pus numele meu agenției. Răspunsul este simplu: ca o garanție personală pentru seriozitatea și creativitatea cu care abordăm fiecare client, proiect sau brand în parte. Astăzi agenția de consultanță de brand și design Branzas are un bagaj greu în spate, un cumul de experiență care se datorează totodată clienților, dar și colegilor cu care am avut plăcerea să lucrez în acești ani învățând de la fiecare. Fără falsă modestie ne putem lăuda că suntem inițiatorii industriei și agenția cu cea mai largă experiență în branding din România.

Lista celor cărora doresc și trebuie să le mulțumesc, cărora le datorez mult din traiectul meu profesional este foarte lungă, însă nimic nu ar fi fost posibil fără învățăturile lui Daniel Dociu, între anii 88-89, când eram doar un puști visător și curios. Daniel Dociu mi-a insuflat dorință, încredere, știință și prin exemplul lui personal, credința că prin muncă asiduă rezultatele vor apărea fără doar și poate. Daniel este astăzi unul dintre cei mai mari creatori de jocuri video din lume, probabil că marea majoritate dintre voi ați văzut sau ați jucat măcar unul dintre celebrele jocuri create de el care au făcut înconjurul lumii.

Așadar, mulțumiri tuturor celor cu care și pentru care am lucrat și de la care am învățat!