Liderul de piață pentru piese de schimb și service-uri auto

Autonet a fost unul dintre clienții noștri de cursă lungă. Pe parcursul a mai mulți ani am redesenat și modernizat în două stadii succesive identitatea vizuală a companiei pe măsură ce aceasta se dezvolta vertiginos, atât în România cât și în țările învecinate.

Colaborarea noastră a vizat crearea tuturor manifestărilor brandului, aplicațiilor și comunicării, Branzas având o echipă alocată permanent care să răspundă exigențelor Autonet.

Desenul stilizat în formă de fulger al literei ”N” a rămas ca și o constantă în compoziția logo-ului în toate etapele sale de evoluție la care am lucrat, fiind sugestia vizuală prin care Autonet a ajuns să fie recunoscut pretutindeni, alături de o rețetă cromatică orange-negru și o formulă tehnică dar prietenoasă a limbajului vizual.

Detalii
Feb 14, 2020
Node Creative
Web Development

Alte proiecte

RMB – 30 De Ani

RMB Interauto, unul din principalii reprezentanți Mercedes-Benz, primul de acest fel înființat în România, au împlinit 30 de ani [...]

Elis Pavaje – Noile Standarde

Clientul nostru pentru care lucrăm de peste 25 de ani, Elis Pavaje, a beneficiat de un proiect extins de analiză, evaluare și redesenare a standardelor de design [...]