Liderul de piață pentru piese de schimb și service-uri auto

Autonet a fost unul dintre clienții noștri de cursă lungă. Pe parcursul a mai mulți ani am redesenat și modernizat în două stadii succesive identitatea vizuală a companiei pe măsură ce aceasta se dezvolta vertiginos, atât în România cât și în țările învecinate.

Colaborarea noastră a vizat crearea tuturor manifestărilor brandului, aplicațiilor și comunicării, Branzas având o echipă alocată permanent care să răspundă exigențelor Autonet.

Desenul stilizat în formă de fulger al literei ”N” a rămas ca și o constantă în compoziția logo-ului în toate etapele sale de evoluție la care am lucrat, fiind sugestia vizuală prin care Autonet a ajuns să fie recunoscut pretutindeni, alături de o rețetă cromatică orange-negru și o formulă tehnică dar prietenoasă a limbajului vizual.

Detalii
Feb 14, 2020
Node Creative
Web Development

Alte proiecte

Nox aparthotel

Cea mai nouă facilitate hotelieră din Cluj-Napoca s-a deschis în cursul anului 2022, Aparthotel Nox. Proprietarul investiției s-a orientat [...]

Grill Expert

Grill Expert este liderul pieței din industria grătarelor în România, având în portofoliu mii de produse de la peste 12 mărci [...]