Atiya – un cadou frumos

Așa cum îi spune numele, Atiya înseamnă „cadou” sau „dar”. Atiya este noua linie de produse Home & Design de la Becker România, subsidiară a companiei internaționale Becker specializată în produse finite din lemn. Gama Atiya – compusă din diferite obiecte pentru acasă, dar și cu destinație Horeca, realizate dintr-un material special, furnirul stratificat din lemn de fag – vine în completarea celorlaltor produse ale Becker, de la mobilier până la proiecte de serie limitată realizate de designeri independenți sau firme de design.

Gama de produse Atiya este compusă în prezent din diferite tipuri de tăvi, tăvițe, fructiere și alte asemenea obiecte frumoase pentru masă, realizate din furnir de fag stratificat care poate fi tratat cromatic și ca finisaj în cele mai variate culori și texturi. În continuare, Atiya își propune să dezvolte noi produse, atât cu design propriu, cât și prin colaborarea cu designeri independenți și marile lanțuri de retail europene specializate în Home & Deco.

Pentru Becker și Atiya, Branzas a dezvoltat identitatea vizuală, standardele de identitate și un set complex de modalități de prezentare a mostrelor și a portofoliului destinat prezentării produselor pe piața externă. Datorită consumului mic de astfel de produse în Romania, Atiya s-a orientat către piața Europei și a Statelor Unite unde există deja obișnuința achiziției de astfel de obiecte pentru acasă. De asemenea, sunt vizate cafenelele și restaurantele „chic” care pun preț și pe prezentarea mâncărurilor și băuturilor la masă.

Atiya este un cadou frumos și pentru noi – ne-a plăcut enorm să lucrăm cu materiale și texturi atât de diferite și plăcute ochiului și pipăitului.