Geometria întâlnește negrul

Când am fost contactați de Arhimar pentru a redesena complet identitatea vizuală, compania era deja cel mai important birou de arhitectură din Cluj-Napoca începând să aibă și o întindere națională și internațională.

Am construit o identitate vizuală sobră, monocromatică, utilizând doar negrul intens, redesenând și modernizând totul la acea vreme, pe baza a ceea ce Arhimar avea ca și simbol grafic. A fost o evoluție firească în direcția substanțierii caracterului extrem de profesionist al biroului de arhitectură.

Suntem extrem de bucuroși să constatăm că biroul de arhitectură Arhimar își continuă cu brio activitatea având realizări arhitecturale importante, devenind una dintre cele mai productive și creative companii din domeniu în România.

Detalii
Arhitectură
Identitate vizuală, aplicații, standarde de identitate, webdesign

Alte proiecte

Endava

Cu peste 1000 de angajați doar în România, Endava este prezentă pe mai multe meridiane, listată la bursa din Londra, fiind un veritabil [...]

Elis Pavaje – Catalogul de produse

Deja tradițional de peste 15 ani, catalogul de produse depășește 150 de pagini și este o lucrare complexă care înghite în fiecare an multe săptămâni de muncă [..]