Delicatețea scrisului și a materialelor textile

Arcasha este un start-up din Cluj-Napoca care și-a propus să învețe și să educe toate categoriile de vârstă în spiritul dobândirii manualității, stimulând experimentul cu instrumentele de scris, suprafețele și texturile. Totodată, manufacturează imprimeuri și obiecte de decorațiuni interioare din materiale textile.

Arcasha este o persoană în carne și oase, o doamnă a artei scrisului și un foarte bun pedagog. A fost o adevărată delectare să colaborăm deși nu a fost ușor, ochiul ei format și experimentat privind foarte critic fiecare detaliu din propunerile vizuale venite din partea echipei noastre de design.

Cerința ei a fost extrem de precisă: o identitate vizuală care să poată cuprinde sub umbrela ei atât arta scrisului, a semnului, cât și delicatețea și bogăția materialelor textile.

Detalii
Servicii de training, artă
Identitate vizuală, standarde de identitate

Alte proiecte

Povestea

Un grup de oameni inimoși strânși în jurul Transilvania College și-au dorit foarte mult să contribuie cu experiența lor acumulată [...]

Schimbarea La Față

Acest proiect este unul foarte special și neuzual pentru noi, sau pentru o agenţie de branding și design în general. Am fost solicitați de către [..]