Aventura noastră montană

Undeva în județul Cluj câțiva oameni întreprinzători şi cu mult curaj au descoperit un izvor unic cu o apă foarte specială, extrem de pură și cu un pH foarte ridicat. Posibil cea mai pură apă din România. Astăzi, Aquavia este foarte prețuită, din Dubai până în Statele Unite și Scandinavia.

Aventura noastră a început când a trebuit să găsim numele pentru această apă pură, deoarece se dorea un nume care să sublinieze caracteristicile sale benefice pentru sănătate însă totodată să poată fi înregistrat ca și marcă în întreaga lume. O sarcină complexă însă dusă la bun sfârșit, odată cu desenarea logo-ului, a ilustrației și găsirea gamei cromatice.

Munca noastră a continuat, fiind solicitați să desenăm un ambalaj unic și adaptabil la diferite piețe și capacități volumetrice. Propunerea noastră a fost să ne îndreptăm către o soluție de design care să sugereze valurile moi și concentrice ale apei în care cad picuri din izvor. Am lucrat în echipă cu specialiști în materiale și procese tehnologice de ambalare și îmbuteliere pentru a găsi cea mai bună reprezentare tridimensională, dar totodată fezabilă din punct de vedere al producției, depozitării și transportului.

A fost un proiect greu, lung și laborios dar care nu s-a terminat aici. Ultima parte a constat în adaptarea etichetelor și ambalajelor pentru fiecare piață în parte unde urma să fie exportat. Finalul a fost însumarea întregului proiect în manualul de standarde de design.

Detalii
Bauturi non-alcoolice
Strategie de brand, concept de brand, ambalaj, identitate vizuală, aplicații, standarde de identitate

Alte proiecte

Ursus

Începând cu 1995 am fost agenția care a dezvoltat brandul Ursus în toate formele sale de manifestare, până în anul 2006. Am început [...]

Vinca

Crama Carastelec din zona Crișanei ne-a solicitat să participăm la un exercițiu de branding și design pentru identitatea vizuală [..]