The perfect bottle

Acest proiect ne-a intrigat încă de la început prin brieful clar şi bine structurat, prin faptul că ni s-a acordat libertate de exprimare deplină, conceptual și formal şi premiul substanţial oferit câştigătorilor. Am avut privilegiul să concurăm cu designeri români şi internaţionali într-un concurs care a generat foarte multe idei care merită vizualizate. Mai multe detalii despre concurs aici.

Prezentarea tuturor versiunilor finale se găsește în documentul atașat.

Toate conceptele propuse de noi s-au subsumat ideii de puritate şi unicitate a sursei apei Aqua Carpatica. Era nevoie de forma perfectă pentru o apă perfectă, o cerinţă ambiţioasă care ne-a motivat să căutăm cele mai creative şi out-of-the-box idei posibile.

Fără excepție, fiecare dintre conceptele exploratorii prezentate au fost construite de la zero, ținând cont de conceptul strategic exprimat în brieful primit. Proiectul a fost foarte complex, fiind nevoie să pornim de la concepte, pe care apoi să le creionăm în diferite versiuni iar apoi să transpunem tridimensional versiunile căștigătoare printr-un proces de selecție extrem de riguros.

Detalii
Proiect neimplementat
Ape minerale
Design de ambalaj

Alte proiecte

AquaVia

Undeva în județul Cluj câțiva oameni întreprinzători şi cu mult curaj au descoperit un izvor unic cu o apă foarte specială, extrem de pură [...]

N’Ice Tea

Deși a trecut ceva vreme de când am realizat acest proiect, conceptul rămâne încă viu și la fel de răcoritor! Seria de ambalaje pentru N’Ice Tea [..]